середу, 25 січня 2017 р.

Стиль авангард

Цей стиль вважається абсолютно протилежний класичному. Він припаде до душі людині з оригінальним смаком і нестандартним мисленням, що віддає перевагу свободі і незалежністі у всьому.





      Основну роль в інтер'єрі грає колір. Ви можете змішувати, поєднувати, комбінувати які завгодно фарби, головне — не переступити межу між яскравістю і вульгарністю. Кольори повинні утворювати органічний ансамбль. Шпалери практично протипоказані. Озброїтеся пензликами, фарбами та малюйте. Наприклад, чорна стіна навпроти білої. Відповідно чорне крісло біля білої стіни і світильник зі світлим абажуром у чорної стіни. Або всі чотири стіни кімнати різних кольорів: жовта, помаранчева, червона і біла. Запам'ятайте: авангард створюється на контрастах. Підберіть до цих яскравих стін темну меблі, і ви отримаєте задоволення від нового вигляду своєї квартири.

     Меблеві гарнітури типу «диван плюс два крісла» для такої кімнати навряд чи підійдуть. Кожна деталь повинна бути оригінальною. Авангард — це сміливий експеримент, при якому, незважаючи на, здавалося б, загальний хаос, все до місця. 

Посилання на сайт 


Немає коментарів:

Дописати коментар