середу, 8 лютого 2017 р.

Дочекалися: Pantone оголосив головний колір 2017 року

Щороку представники світу мистецтва і моди завмирають в очікуванні одного з найголовніших новин: оголошення трендової сезонної кольорової палітри компанією Pantone. 

Дизайнери одягу та аксесуарів, архітектори і дизайнери інтер'єрів, креативні розробники, ілюстратори та графдізайнери вже втомилися від набридлих за цей рік Рожевого кварцу і Серенити і з нетерпінням чекали свіжого дихання в модних колірних поєднаннях. Не стали винятком і представники поліграфічної індустрії, які мечтаютобновітьлінейкі дизайнерських паперів наймоднішими оттенкаміпантонной колірної гами майбутнього сезону.





Отже, інститут кольору Pantone назвав головний колір наступаючого 2017 року. Ним став колір свіжої зелені Greenery (15-0343) - яскравий жовто-зелений відтінок.


Разом з цим було оголошено повний список з 10-ти трендових кольорів сезону весна-літо 2017. Ця палітра нагадує фарби, які оточують нас в природі. Вона викликає цілий спектр емоцій і почуттів. Дизайнерам вдалося створити одночасно веселі, серйозні і точні комбінації кольорів, які в повній мірі охоплюють обіцянки, надії і трансформації, яких ми так чекаємо з настанням кожної весни.



Повний список з 10-ти основних кольорів року виглядає так:

Блідий кизил

Так офіційно назвали пастельний відтінок кольору річного світанкового ранку - його складно описати словами, але він прекрасний.

Браунколь

М'який темно-зелений колір, схожий на хакі, але більш соковитий. Особливо чудово він виглядає в поєднанні з яскравими фарбами.

Грінера

Яскравий тропічний зелений колір з жовтим подтоном.

Лісовий горіх

Світліше, ніж коричневий, але темніше, ніж бежевий - таким представляється професіоналам лісовий горіх. Цей благородний відтінок чудово виглядає в поєднанні з золотистим і сіро-зеленим.

Рожевий деревій

Яскраво-рожевий, але світліше, ніж фуксія і більш приглушений - так в природі виглядає квітучий рожевий деревій.

Ніагара

Приглушений синій колір дійсно схожий на прагне вниз потік найчистішої води.

Блідо-жовтий

Зазвичай навесні в моді насичені тони, але не цього разу - новим «білим» проголошений практично прозорий, ніжний жовтий колір.

Полум'я

Вважається, що людей заспокоює споглядання танцюючого полум'я багаття - схожий на вогонь червоно-помаранчевий оттенокобещает стати хітом майбутнього року.

Синій ляпис

Гарний насичений синій колір, немов сяючий камінь дорогоцінної породи - ось який відтінок найбільше сподобався дизайнерам модних будинків.

Острівний рай

На загубленому в океані райському острові - прекрасна світло-блакитна блакитна лагуна і такий же небосхил, а тепер цей відтінок мрій з'явиться і в колекціях сучасних дизайнерських картонів.

Посилання на автора

Немає коментарів:

Дописати коментар